Δημοπρασία εντόκων γραμματίων για άντληση 1 δισ. ευρώ την Τρίτη
Σε έκδοση εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη ο ΟΔΔΗΧ. Στη δημοπρασία θα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι βασικοί προμηθευτές. Ημερομηνία δικανονισμού έχει οριστεί η 19η Αυγούστου.
Σε έκδοση εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη ο ΟΔΔΗΧ.
Ημερομηνία δικανονισμού έχει οριστεί η 19η Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Οργανισμός.
Στη δημοπρασία θα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι βασικοί προμηθευτές, ενώ δεν θα καταβληθεί προμήθεια.
Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας μπορούν να υποβληθούν μη ανταγωνιστικές προσφορές έως το 30% του δημοπρατούμενου ποσού, ενώ μέχρι τις 18 Αυγούστου μπορούν να υποβληθούν συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές έως επιπλέον 30% του δημοπρατούμενου ποσού.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.