Στο ελληνικό πρωτάθλημα θα επιστρέψει ο Εμανουέλ Περόνε. Ο Αργεντινός φορ, που στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης. Απομένει να λύσει το συμβόλαιο του με την κυπριακή ομάδα και τότε θα ενεργοποιηθεί και η συμφωνία του με τον Αστέρα, η οποία αφορά συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές κοντά στις 200.000 ευρώ. Ο 31χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί για χρόνια στην Ελλάδα με τον Ιωνικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ατρόμητο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.