
Αποκλεισμένα από ιδιοκτήτες ταξί τα εκδοτήρια του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού
Σε αποκλεισμό των ταμείων του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού, προχώρησαν από τις 9 το πρωί της Τρίτης οι ιδιοκτήτες των ταξί στο Ηράκλειο, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.
Σε αποκλεισμό των ταμείων του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού, προχώρησαν από τις 9 το πρωί της Τρίτης οι ιδιοκτήτες των ταξί στο Ηράκλειο, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.
Οι ταξιτζήδες έχουν καταλάβει το ταμείο της Κνωσού, επιτρέποντας στους επισκέπτες του Μινωικού Ανακτόρου, που θέλουν να περιηγηθούν στον χώρο, να μην καταβάλλουν το προβλεπόμενο αντίτιμο.
Ακόμη υπό κατάληψη από τους ιδιοκτήτες ταξί εξακολουθούν να παραμένουν τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, ενώ το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» λειτουργεί κανονικά, αφού οι αυτοκινητιστές «μετέφεραν» τη διαμαρτυρία τους στην Κνωσό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ




