«Αποσύρονται» τα αδέσποτα σκυλιά από το λιμάνι του Πειραιά
Ως μεγάλο πρόβλημα χαρακτηρίζεται από στελέχη του ΟΛΠ η παρουσία αδέσποτων σκύλων στο λιμάνι, κυρίως στα σημεία όπου «δένουν» τα κρουαζιερόπλοια, καθώς είχαν σημειωθεί επιθέσεις σε επιβάτες πλοίων. Το ΔΣ του ΟΛΠ ενέκρινε προγραμματική σύμβαση συνεργασίας με τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας-Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Ως μεγάλο πρόβλημα χαρακτηρίζεται από στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς η παρουσία αδέσποτων σκύλων στο λιμάνι, κυρίως στα σημεία όπου «δένουν» τα κρουαζιερόπλοια, καθώς είχαν σημειωθεί επιθέσεις σε επιβάτες πλοίων.
Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ ενέκρινε προγραμματική σύμβαση συνεργασίας με τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας-Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα αδέσποτα θα περισυλλέγονται και θα μεταφέρονται στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων στο Σχιστό του Περάματος που έχει δημιουργήσει ο Σύνδεσμος, στον οποίο εκπροσωπούνται 18 Δήμοι του Λεκανοπεδίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search