Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Ο Παντελή αναλαμβάνει διοικητικός ηγέτης του Ηρακλή
Τα χέρια με τους Νίκο Αρταβάνη και Κώστα Κεφαλά έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (21/07) ο Ανδρέας Παντελή και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία τους. Ο Παντελή, έχει παράλληλα, ξεκινήσει επαφές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του «Γηραιού». Μάλιστα, υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Μάκη Κατσαβάκη.
Τα χέρια με τους Νίκο Αρταβάνη και Κώστα Κεφαλά έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (21/07) ο Ανδρέας Παντελή και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία τους.
Για ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών ο Κύπριος παράγοντας θα πρέπει να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς τρίτους, καθώς και ένα μέρος των χρεών προς το Δημόσιο. Κάτι που δεν αποκλείεται να διαρκέσει για ορισμένους μήνες. Ο Αντώνης Ρέμος θα συνεχίσει να πληρώνει τα χρέη που του αναλογούν.
Ο Παντελή, έχει παράλληλα, ξεκινήσει επαφές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του «Γηραιού». Μάλιστα, υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Μάκη Κατσαβάκη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!