Στην τελική ευθεία η ενεργοποίηση της καταβολής του ΦΠΑ σε τρεις δόσεις
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση το υπουργείο Οικονομικών να ενεργοποιήσει την διάταξη του φορολογικού νόμου σχετικά με την καταβολή του ΦΠΑ σε τρεις δόσεις.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση το υπουργείο Οικονομικών να ενεργοποιήσει την διάταξη του φορολογικού νόμου σχετικά με την καταβολή του ΦΠΑ σε τρεις δόσεις.
Σε ανακοίνωση του TAXISnet αναφέρεται ότι η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ σε δόσεις θα είναι τεχνητά έτοιμη την Πέμπτη 14 Ιουλίου.
Η παραγωγική λειτουργία της εφαρμογής, προσθέτει η υπηρεσία, θα ξεκινήσει με την υπογραφή της σχετικής απόφασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»
- Από την 4η Ιουλίου ως την Ημέρα της Βαστίλης – Πώς Γαλλία και ΗΠΑ αναδιαμορφώνουν τα έθνη τους μέσω τελετουργίας
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442