Μεικτά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές και τη Γουόλ Στριτ την Τρίτη
Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν την Τρίτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και η Γουόλ Στριτ, με τις περισσότερες μετοχές των χρηματοπιστωτικών να σταματούν στο κόκκινο. Οι μετοχές των εταιρειών ενέργειας, μετά το ακριβότερο πετρέλαιο, προσέθεσαν μονάδες στους αμερικανικούς δείκτες.
Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν την Τρίτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και η Γουόλ Στριτ, με τις περισσότερες μετοχές των χρηματοπιστωτικών να σταματούν στο κόκκινο.
Οι μετοχές των εταιρειών ενέργειας, μετά το ακριβότερο πετρέλαιο, προσέθεσαν μονάδες στους αμερικανικούς δείκτες. Οι μετοχές του κλάδου ενισχύθηκαν κατά 0,7% καθώς η τιμή του αργού ενισχύθηκε κατά 2,1% στα 96,89 δολ. το βαρέλι.
Με οριακή πτώση 0,05% έκλεισε ο DAX στη Φρανκφούρτη, ενώ ο CAC στο Παρίσι υποχώρησε κατά 0,61%. Άνοδος 0,11% για τον FTSE100 στο Λονδίνο.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones έκλεισε στις 12.569,87 μονάδες με μικρή υποχώρηση 0,1% ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,35%. Χαμηλότερα κατά 0,13% ο S&P.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Ντέβον Χολ
- Γερμανία: Νομοσχέδιο για την ψηφιακή βία και τα πορνογραφικά deepfakes, μετά την καταγγελία ηθοποιού για «ψηφιακό βιασμό»
- Θεσσαλονίκη: Παιδάκι 2,5 ετών περιφερόταν μόνο του στο δρόμο – Συνελήφθη η μητέρα
- LIVE: Μπράιτον – Λίβερπουλ
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Έλληνες που επαναπατρίσθηκαν μαζί με τα κατοικίδιά τους από τη Μέση Ανατολή
- ΠΑΟΚ: «Ρατσισμός είναι να μισείς κάτι, που τυχαία δεν είσαι» (pic)
