«Σάρωσε» την Ιταλία η εθνική γυναικών στο «Θέτις Καπ»
Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ξεπέρασε την ήττα που υπέστη από τη Ρωσία στην πρεμιέρα του 13ου διεθνούς τουρνουά «Θέτις Καπ» και το Σάββατο επικράτησε 10-5 της Ιταλίας στην 2η ημέρα των αγώνων που διεξάγονται στην Κάλυμνο. Την Κυριακή στις 09:00 η Ρωσία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, ενώ στις 10:30 η Ελλάδα θα παίξει με την Ολλανδία.
Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ξεπέρασε την ήττα που υπέστη από τη Ρωσία στην πρεμιέρα του 13ου διεθνούς τουρνουά «Θέτις Καπ» και το Σάββατο επικράτησε 10-5 της Ιταλίας στην 2η ημέρα των αγώνων που διεξάγονται στην Κάλυμνο. Στο άλλο παιχνίδι η Ρωσία κέρδισε με 14-6 την Ολλανδία και κατάκτησε την 1η θέση.
Την Κυριακή στις 09:00 η Ρωσία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, ενώ στις 10:30 η Ελλάδα θα παίξει με την Ολλανδία.
Το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση προηγήθηκε ακόμη και με 7 γκολ διαφορά (10-3) και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην άμυνα και στην επίθεση. Η Ελλάδα είχε 4/8 στον παραπάνω και 1/5 στον λιγότερο, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι δεν συμμετείχε λόγω ίωσης η Μαρία-Ηλέκτρα Ψούνη, ενώ η Αλεξάνδρα Ασημάκη, που είχε παρόμοια προβλήματα, χρειάστηκε να κάνει δύο ενέσεις για να μπορέσει να παίξει.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.