Με το αριστερό άρχισε την Πέμπτη για την Ελλάδα το Παγκόσμιο Προολυμπιακό Τουρνουά πρόκρισης ταεκβοντό στο Μπακού με τους δύο από τους συνολικά τέσσερις εκπροσώπους μας στη διοργάνωση να μένουν εκτός διεκδίκησης μίας θέσης στην πρώτη τριάδα που ισοδυναμούσε με πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Οι Μάριος Τσουρδίνης (-58κ.) και Ελισάβετ Μυστακίδου (-67κ.) ρίχτηκαν πρώτοι στη «μάχη» και αποκλείστηκαν και οι δύο μόλις στο δεύτερο αγώνα τους. Οι ελπίδες της Ελλάδας για μία θέση στο Ολυμπιακό Τουρνουά Ταεκβοντό του Λονδίνου επικεντρώνονται πλέον την Κυριακή, στην 4η και τελευταία ημέρα του τουρνουά, όταν αγωνίζονται οι Μαργαρίτα Μιχαηλίδου (-57κ.) και Αλέξανδρος Νικολαϊδης (+80κ.).
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τα παιδιά να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους γονείς τους, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν το έκανε όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ για την 31η αγωνιστική της La Liga.