Ανάβουν τα… αίματα στο Γουίμπλεντον με τους προημιτελικούς των ανδρών
Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το Γουίμπλεντον και την Τετάρτη 29 Ιουνίου διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί των ανδρών. Την Τρίτη η Πέτρα Κβίτοβα προκρίθηκε στους ημιτελικούς των γυναικών, νικώντας την Βουλγάρα Τσβετάνα Πιρόνκοβα με 2-1 σετ.
Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το Γουίμπλεντον και την Τετάρτη 29 Ιουνίου διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί των ανδρών. Ο Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, Νο 1) έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα αναμετρηθεί με τον Μάρντι Φις (ΗΠΑ, Νο 9). Ο «οικοδεσπότης» Άντι Μάρεϊ (Μεγάλη Βρετανία, Νο 4) θα «μονομαχήσει» με τον Φελιθιάνο Λόπεθ (Ισπανία, Νο 44), ο Ρότζερ Φέντερερ (Ελβετία, Νο 3) θα τεθεί αντιμέτωπος του Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα (Γαλλία, Νο 19) και ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία, Νο 2) θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπέρναρντ Τόμιτς (Αυστραλία, Νο 158).
Την Τρίτη 28 Ιουνίου, η Πέτρα Κβίτοβα προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Γουίμπλεντον. Η τενίστρια από την Τσεχία νίκησε την Βουλγάρα Τσβετάνα Πιρόνκοβα με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-2), σε αναμέτρηση για τους «8» του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ, που διεξάγεται στο Λονδίνο, και πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς.
Εκεί η Κβίτοβα θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του προημιτελικού Ταμίρα Πάζεκ (Αυστρία)-Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία, Νο 4 στο κυρίως ταμπλό), ενώ το άλλο ζευγάρι για τους «4» συνθέτουν η Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα και η Γερμανίδα Σαμπίνε Λισίτσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442