Με μεικτά πρόσημα σε Ευρώπη και ΗΠΑ έκλεισε η χρηματιστηριακή εβδομάδα
Με σημαντική πτώση λόγω των ειδήσεων για την αύξηση της ανεργίας στις ΗΠΑ έκλεισε την εβδομάδα η Νέα Υόρκη την ώρα που η Ευρώπη (εκτός από την Φρανκφούρτη) κατέγραψε περιορισμένα κέρδη.
Με σημαντική πτώση λόγω των ειδήσεων για την αύξηση της ανεργίας στις ΗΠΑ έκλεισε την εβδομάδα η Νέα Υόρκη την ώρα που η Ευρώπη (εκτός από την Φρανκφούρτη) κατέγραψε περιορισμένα κέρδη.
Πτώση κατά 0,79% στις 12.151,26 μονάδες κατέγραψε ο Dow Jones ενώ ο S&P500 υποχώρησε κατά 0,97% στις 1300,16 μονάδες.
Καθοδική η πορεία και του Nasdaq που διαμορφώθηκε τελικά στις 2732,78 μονάδες με υποχώρηση κατά 1,46%.
Οριακή άνοδο (+0,12%) είχε στο Λονδίνο ο FTSE που έκλεισε στις 5.855,01 μονάδες όπως και ο CAC-40 στο Παρίσι ο οποίος κατέγραψε άνοδο 0,02% στις 3.890,08 μονάδες.
Κέρδη είχε και ο DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 7.109,03 μονάδες με άνοδο 0,49%.
Την ίδια ώρα, πτώση 1,40% κατέγραφε ο SMI στη Ζυρίχη και διαμορφώθηκε στις 6.407,39 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΚΕ: Αλλεπάλληλες και έγκαιρες οι καταγγελίες του κόμματος για τον αμαρτωλό ρόλο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ
- Το πολιτικό «φλερτ» του ΠΑΣΟΚ με τον Νικόλα Φαραντούρη
- Χορηγοί της… Εφορίας, Χάαλαντ και Σαλάχ
- Γέμισε ο Θερμαϊκός στη Θεσσαλονίκη με χιλιάδες πλαστικά, καλαμιές και φελιζόλ
- «Melania»: 99% από το κοινό, 8% από τους κριτικούς – η Versant διαψεύδει χειραγώγηση με bots στο Rotten Tomatoes
- Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Μαρτίου


