Ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη, η διαδικασία απογραφής πληθυσμού και κατοικιών, που ξεκίνησε στις 10 Μαΐου. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, η διαδικασία κύλησε χωρίς προβλήματα.
Ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη, η διαδικασία απογραφής πληθυσμού και κατοικιών, που ξεκίνησε στις 10 Μαΐου. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, η διαδικασία κύλησε χωρίς προβλήματα.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, στόχος ήταν να απογραφούν όλοι οι κάτοικοι της χώρας στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.
Σύμφωνα με το Νόμο, τα στοιχεία που συλλέγονται είναι απολύτως εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για στατιστικούς σκοπούς.
Τα στοιχεία που θα προκύψουν από τη γενική απογραφή θα είναι διαθέσιμα, σε συγκεντρωτικούς ανωνυμοποιημένους στατιστικούς πίνακες. Τα προσωρινά αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα μέσα στον Ιούνιο 2011.
Περισσότερες πληροφορίες για την απογραφή στα τηλέφωνα 213 135 2138 και 213 135 2140.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).