Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Δέσποινα Σολωμού και η Νεκταρία Ραμνιώτη στον τελικό του ντουέτου, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο συγχρονισμένης κολύμβησης, που διεξήχθη στο Σέφιλντ. Το ελληνικό ντουέτο κατέλαβε την έκτη θέση με 88.730 βαθμούς και κατάφερε να ανέβει μία θέση σε σχέση με τον προκριματικό, όπου είχε καταταγεί έβδομο. Νικήτριες αναδείχθηκαν οι Ρωσίδες Ναταλία Ιστσένκο/Σβετλάνα Ρομάσινα με 98.750 βαθμούς και ακολούθησαν οι Ισπανίδες Ονα Καρμπονέλ/Αντρέα Φουέντες με 96.340 βαθμούς. Τρίτες ήταν οι Ουκρανές Ντάρια Γιούσκο/Ξένια Σιντορένκο με 93.170 βαθμούς.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.
Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια (06/05, 21:15), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.