Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού και της Τρεντίνο, για το θέμα του Μίταρ Τζούριτς, δεν έβγαλε είδηση.

Τα μέλη του Eρυθρόλευκου ΤΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος και Βασίλης Καλλιμάνης, συναντήθηκαν με τον γενικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Τζιουζέπε Κόρνιο, συζήτησαν σε καλό κλίμα, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του νεαρού Eρυθρόλευκου διεθνούς.

Η πλευρά των Ιταλών έκανε την πρότασή της και ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τις απαιτήσεις του, οι οποίες απέχουν αρκετά από την προσφορά της Τρεντίνο.

Οι επαφές, πάντως, θα συνεχιστούν, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Στις συζητήσεις δεν παρέστη ο μάνατζερ του Τζούριτς, Λούκα Νόβι, αλλά ο εκπρόσωπος του αθλητή στην Ελλάδα, Θανάσης Μιχαλόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ