
Ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ εξελέγη νέος γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου
Ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Ναμπίλ αλ-Αράμπι εξελέγη ομόφωνα την Κυριακή γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου. Η εκλογή του 75χρονου Αλ-Αράμπι έγινε δεκτή με επευφημίες στην έδρα του Συνδέσμου στο Κάιρο.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Ναμπίλ αλ-Αράμπι εξελέγη ομόφωνα την Κυριακή γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου. Η εκλογή του 75χρονου Αλ-Αράμπι έγινε δεκτή με επευφημίες στην έδρα του Συνδέσμου στο Κάιρο.
Λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, η Αίγυπτος απέσυρε την υποψηφιότητα του αμφιλεγόμενου διπλωμάτη Μουστάφα ελ-Φέκι για να τον αντικαταστήσει με τον νυν υπουργό της των Εξωτερικών.
Το Κατάρ απέσυρε στη συνέχεια την υποψηφιότητα του Αμπτεραχμάν αλ-Ατίγια, πρώην γενικού γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (CCG), αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο για την εκλογή του Ναμπίλ αλ-Αράμπι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Metallica: Ο ροκ τουρίστας Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»
- Γερμανία: Ζευγάρι συνελήφθη στο Μόναχο με κατηγορίες ότι κατασκόπευε για λογαριασμό της Κίνας
- Ο χρόνος για τις παλιές ταυτότητες τελειώνει – Μέχρι πότε πρέπει να αντικατασταθούν
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιχειρεί νέο πραξικόπημα συγκάλυψης για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- ΜΜΕ Ισραήλ: «Η Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει τον Σορτς αν δεν πάρει τον Μοντέρο»
- Υποκλοπές: Καταθέτει πρόταση δυσπιστίας το ΠΑΣΟΚ; – Τα διλήμματα Ανδρουλάκη και οι διαρροές Μαξίμου

