Κλεμμένο φορτηγό τοποθετήθηκε κάθετα σε τούνελ του Προαστιακού εν ώρα λειτουργίας
Ένα κλεμμένο φορτηγό εγκατέλειψαν άγνωστοι κάθετα στις ράγες του προαστιακού, μάλιστα εντός του τούνελ, στην περιοχή της Μαγούλας. Ο οδηγός μείωσε ταχύτητα, ωστόσο δεν έγινε δυνατή η αποφυγή της σύγκρουσης, χωρίς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.
Μία νέα τακτική αρχίζουν πλέον και εφαρμόζουν οι δολιοφθορείς στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, γεγονός που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στη διοίκηση της εταιρίας, αλλά και προβληματισμό στην Αστυνομία.
Ειδικότερα, μετά τα τρία αλλεπάλληλα κρούσματα κοπής των καλωδίων της ηλεκτροκίνησης των συρμών, που διαπιστώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Σίνδου, η νέα «μέθοδος» έχει να κάνει με την εγκατάλειψη κλεμμένων οχημάτων πάνω στις γραμμές, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει και σε σοβαρό ατύχημα.
Πριν από λίγες μέρες εγκαταλείφθηκε φορτηγάκι, το οποίο εκ των υστέρων αποδείχθηκε κλεμμένο, κάθετα στις γραμμές.
Τα ξημερώματα, ο οδηγός της αμαξοστοιχίας του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κιάτο προς Αθήνα, αντελήφθη μέσα στο τούνελ, στην περιοχή της Μαγούλας, ένα αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές.
Αμέσως έκοψε ταχύτητα, ωστόσο δεν έγινε δυνατή η αποφυγή της σύγκρουσης, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κανένας τραυματισμός.
Ο χειριστής σταμάτησε, έλεγξε τους επιβάτες και αφού διαπίστωσε ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους, εκτός από τον τρόμο που ένιωσαν, συνέχισε την πορεία του, καθώς το φορτηγάκι μετακινήθηκε, αλλά κάλυψε και την άλλη γραμμή, δεδομένου ότι βρισκόταν μέσα σε τούνελ.
Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έφθασε επί τόπου γερανός για να απομακρύνει το αυτοκίνητο από τις ράγες. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 πρωί και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στις 10:35.
Παρά το γεγονός ότι το δίκτυο του Προαστιακού δεν είναι προσβάσιμο από αυτοκίνητα, οι δράστες εντοπίζουν σημεία, τα οποία είτε εφάπτονται δρόμων, είτε παραβιάζουν φυλασσόμενες διαβάσεις, μπαίνουν στις ράγες και αφήνουν τα αυτοκίνητα στα σημεία, που θέλουν. Παρόμοια κρούσματα καταγράφονται συχνά στο τμήμα από τον Πειραιά έως τις τρεις γέφυρες, όπου υπάρχουν πολλές ισόπεδες διαβάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αργία Πρωτομαγιάς: Πότε μεταφέρεται – Τι ισχύει φέτος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Από το American Pie στην Αφρική και το OnlyFans: Η ζωή της Σάνον Ελίζαμπεθ δεν είναι συνηθισμένη
- Τα μετρητά επιστρέφουν και υπάρχει λόγος για αυτό – Το φυσικό χρήμα μπορεί να είναι απαραίτητο
- Δισεκατομμυριούχοι στις ΗΠΑ φτιάχνουν σχολεία… μόνο για τα παιδιά τους
- Ποιες ενέργειές μας περνάνε στον σκύλο το μήνυμα ότι το εξωτερικό περιβάλλον είναι γενικευμένος κίνδυνος
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442