Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Αναγνωρίστηκαν τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών στη Βραζιλία
Ιστορική χαρακτηρίζουν οι ομοφυλοφιλικές οργανώσεις της Βραζιλίας την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, σύμφωνα με την οποία τα ζευγάρια του ίδιου φύλου θα απολαμβάνουν από εδώ και στο εξής τα ίδια νόμιμα δικαιώματα, οικονομικά και κοινωνικά, με τα ετερόφυλα ζευγάρια.
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας αποφάνθηκε πως τα ζευγάρια του ίδιου φύλου θα απολαμβάνουν από εδώ και στο εξής τα ίδια νόμιμα δικαιώματα με τα ετερόφυλα ζευγάρια.
Η απόφαση υιοθετήθηκε ομόφωνα από τους δέκα δικαστές, σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικαστηρίου Σεζάρ Πελούζο, παρά τη σφοδρή αντίθεση της Καθολικής Εκκλησίας.
Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, τα ζευγάρια του ίδιου φύλου θα έχουν τα ίδια οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα με τα ζευγάρια διαφορετικού φύλου, όπως δικαιώματα που αφορούν στη σύνταξη, στην κληρονομιά, στην υιοθεσία παιδιών.
Η Βραζιλία είναι η πιο πυκνοκατοικημένη Ρωμαιοκαθολική χώρα του κόσμου και μετράει 60.000 ομόφυλα ζευγάρια.
Αυτή η απόφαση κάνει την Βραζιλία μια από τις λίγες χώρες της Νότιας Αμερικής, μαζί με την Αργεντινή και την Ουρουγουάη, που επιτρέπει στα ομόφυλα ζευγάρια να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα ετερόφυλα ζευγάρια.
«Η ελευθερία του καθενός να αναπτύσσει την δική του σεξουαλικότητα είναι μέρος της ελευθερίας της έκφρασης» δήλωσε ο δικαστής Κάρλος Άιρες Μπρίτο μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης.
Οι ομοφυλοφιλικές οργανώσεις της χώρας χαιρέτησαν με ενθουσιασμό το νέο και τόνισαν πως πρόκειται για μια ιστορική μέρα για την Βραζιλία.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!