Τα μπαχαρικά στη διατροφή μπορούν να θεωρηθούν και «θαυματουργά» αφού, εκτός από την ενίσχυση της γεύσης και του αρώματος στη μαγειρική έχουν και θεραπευτικές ιδιότητες. «Σε ποιες μορφές τα βρίσκουμε στο εμπόριο και σε ποιες ποσότητες μπορούν να ωφελήσουν τον οργανισμό;»
Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι καλεσμένη στο «Θέμα διατροφής», το διατροφικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ την Κυριακή 8 Μαΐου στις 14.00.
Η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ξένος στο «Θέμα Διατροφής» μιλούν για δίαιτα και μπαχαρικά. Οι τηλεθεατές θα μάθουν επίσης, ποιά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν όλοι όταν επιλέγουν μια δίαιτα και τι πρέπει να προσέχουν, ώστε αυτή να είναι ασφαλής και αποτελεσματική.
Η κατανάλωση light προϊόντων ενδείκνυται σε όλες τις περιπτώσεις; Υπάρχουν εναλλακτικές τροφές χαμηλών θερμίδων που μπορούν να βοηθήσουν σε μια δίαιτα; Πως η έλλειψη ύπνου συνδέεται με την αύξηση του σωματικού βάρους;

Το «Θέμα διατροφής» παρουσιάζει ποιες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων και χοληστερόλης στην εμμηνόπαυση και υγιεινές συνταγές.