Το ενδεχόμενο αναβολής ή ματαίωσης των πλέι οφ εξετάζει η κυβέρνηση
Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο της αναβολής ή της ματαίωσης των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετά τη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη ανάμεσα στον Π.Γερουλάνο, τον Γ. Νικητιάδη και τον Π.Μπιτσαξή με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.
Πέππας Παναγιώτης
Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο της αναβολής ή της ματαίωσης των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετά τη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη ανάμεσα στον Π.Γερουλάνο, τον Γ. Νικητιάδη και τον Π.Μπιτσαξή με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.
Το θέμα συζητήθηκε σε κυβερνητική σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης και στην οποία ήταν παρόντες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης και ο ΓΓΑ κ. Πάνος Μπιτσαξής.
Εκεί συζητήθηκαν προτάσεις και μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και μεταξύ των προτάσεων ήταν να ζητηθεί η ματαίωση ή η αναβολή των πλέι οφ, τα οποία αρχίζουν την Κυριακή.
Μετά τη σύσκεψη των τριών, ξεκίνησε νέα, έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή των κ.κ. Νικητιάδη, Μπιτσαξή και υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της βίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση» (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
- Απογοητευμένη η Σαμπαλένκα μετά την ήττα – σοκ από την Σνάιντερ: «Θέλω να σταματήσω το τένις…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442