Μετά το Πάσχα πιθανότατα η μείωση των διοδίων
Εστάλη τη Μ.Τετάρτη από το υπουργείο Υποδομών στις κοινοπραξίες, που κατασκευάζουν τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες, το μνημόνιο - πρόταση για ξεμπλοκάρισμα των έργων, που περιλαμβάνει και τη μείωση των διοδίων μέχρι και 30% στα ολοκληρωμένα τμήματα των αυτοκινητοδρόμων για τρία χρόνια και κατά 50% στα υπό κατασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό η μείωση των διοδίων να ξεκινήσει μετά το Πάσχα.
Εστάλη τη Μ.Τετάρτη από το υπουργείο Υποδομών στις κοινοπραξίες, που κατασκευάζουν τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες, το μνημόνιο – πρόταση για ξεμπλοκάρισμα των έργων, που περιλαμβάνει και τη μείωση των διοδίων μέχρι και 30% στα ολοκληρωμένα τμήματα των αυτοκινητοδρόμων για τρία χρόνια και κατά 50% στα υπό κατασκευή.
Παράγοντες του υπουργείου εξέφραζαν την ελπίδα να «υπαρξει θετική έκβαση» των διαπραγματεύσεων και διευκρίνιζαν ότι οι συζητήσεις αυτές, έως τώρα, δείχνουν μία κατ’ αρχήν αποδοχή από τις εταιρείες της πρότασης του Ελληνικού Δημοσίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό η μείωση των διοδίων να ξεκινήσει μετά το Πάσχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Χρειάζονται μέτρα πριν η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη» – Πυρά από την αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια
- Φάμελλος: Η ανασύνθεση και ενότητα του προοδευτικού κόσμου είναι και απαίτηση και ανάγκη της κοινωνίας
- Χρυσός: Η χειρότερη εβδομάδα από το 1983 – Γιατί καταρρέει;
- Το μήνυμά του για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού έστειλε ο Ολυμπιακός
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Το video από τη σύλληψη, όταν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκόολ