Από μία αγωνιστική σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ για τα επεισόδια στο βόλεϊ
Τιμωρία μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (06/04) και έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στον πρώτο εντός έδρας τελικό των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών με τον Ηρακλή στις 02/05. Ανάλογη ήταν η τιμωρία και για τους Πράσινους που θα την εκτίσουν στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περίοδο.
Τιμωρία μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (06/04) και έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στον πρώτο εντός έδρας τελικό των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών με τον Ηρακλή στις 02/05.
Ανάλογη ήταν η τιμωρία και για τους Πράσινους που θα την εκτίσουν στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς για φέτος ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΕΣΑΠ:
«Με αποφάσεις του αθλητικού δικαστή επιβλήθηκαν:
-Στο ΤΑΑ Ολυμπιακός μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (6/4)
-Στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 2.200 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (9/4)
-Στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Ηρακλή (9/4)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Βέροια: 7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Βρέθηκε η ανήλικη Θεοδώρα που αγνοούταν για 111 ημέρες
- Ουκρανικές επιθέσεις με 300 drones εναντίον ρωσικού εδάφους
- Νίκολας Μπρέντον: Πέθανε ο ηθοποιός του «Buffy the Vampire Slayer», σε ηλικία 54 χρόνων
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ