Η συμμετοχή στα πλέι οφ της Α1 ανδρών απομακρύνθηκε αισθητά πλέον για τον Πανελλήνιο, μετά την ήττα του με 66-52 από τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Ρόδου εδραιώνει τη θέση της στην οκτάδα της κανονικής περιόδου.
Η συμμετοχή στα πλέι οφ της Α1 ανδρών απομακρύνθηκε αισθητά πλέον για τον Πανελλήνιο, μετά την ήττα του με 66-52 από τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Ρόδου εδραιώνει τη θέση της στην οκτάδα της κανονικής περιόδου.
Ο Πανελλήνιος έκανε καλό ξεκίνημα και είχε το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδει στα μέτρα τους και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, παίζοντας καλή άμυνα.
Το σερί 10-0 των φιλοξενούμενων με την έναρξη, δεν πτόησε τους παίκτες του Κολοσσού, οι οποίοι μείωσαν σε 22-18 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Ο Μπέιλι από τη γραμμή των βολών έκανε το 23-18 για τον Πανελλήνιο και από εκεί και πέρα ο Κολοσσός έκανε ό,τι ήθελε. Με ένα σερί 13-0 έφτασε στο +8 (31-23) και έδειξε ότι έχει τα φόντα να πάρει τη νίκη, που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει για τα πλέι οφ.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν τη διαφορά στο +13 (37-24), ενώ οι Ολυμπιονίκες προσπάθησαν να αντιδράσουν μειώνοντας σε 37-28 και 44-39. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως, ο Κολοσσός πήγε και πάλι τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (51-39, 55-44 και 64-50).
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.