Ενδιαφέρον ΠΑΟ για τον Χεντιλέτι «βλέπει» ο Τύπος της Αργεντινής
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρνει ο Τύπος της Αργεντινής τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Σαντιάγκο Χεντιλέτι που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και συνεπώς δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρνει ο Τύπος της Αργεντινής τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Σαντιάγκο Χεντιλέτι που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και συνεπώς δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ole», οι άνθρωποι του Τριφυλλιού βρίσκονται σε επαφές με την ομάδα του παίκτη, ενώ φέρονται να έχουν δώσει τελεσίγραφο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (31/03) για να πάρουν οριστική απάντηση.
Πάντως από τα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης έχουν αφήσει να εννοηθεί πως μέχρι να γίνει το Δ.Σ. όπου θα κρίνει πολλά για το μέλλον του συλλόγου, τα μεταγραφικά δεν θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.