Με συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων συναντάται την Τετάρτη ο Γ.Καμίνης
Με τα σωματεία των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων θα συναντηθεί σήμερα, Τετάρτη, ο Γιώργος Καμίνης, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Σπύρου Παπασπύρου, ο οποίος θα είναι παρών στη συνάντηση. Συμβασιούχοι συνεχίζουν την κατάληψη στο δημαρχιακό μέγαρο της πλατείας Κοτζιά. Πορεία μόνιμων και συμβασιούχων προς το υπουργείο Εσωτερικών.
Με τα σωματεία των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων θα συναντηθεί σήμερα, Τετάρτη, ο Γιώργος Καμίνης, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Σπύρου Παπασπύρου, ο οποίος θα είναι παρών στη συνάντηση.
Η συνάντηση γίνεται σε μια προσπάθεια να ανατραπεί το κλίμα δυσπιστίας και να βρεθούν σημεία συνεννόησης μεταξύ εργαζομένων και δημάρχου, ώστε να αρθεί το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί.
Πάντως, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει παναττική στάση εργασίας από τις 11 έως τις 3 το μεσημέρι. Μόνιμοι υπάλληλοι και συμβασιούχοι πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αθηναίων έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου στην πλατεία Κοτζιά διαμαρτυρόμενοι για τις προκηρύξεις προσλήψεων από το Δήμο Αθηναίων, τη στιγμή που εκκρεμούν δικαστικές υποθέσεις συμβασιούχων του δήμου.
Την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης τόνισε προς τους συμβασιούχους πως δεν νομοθετεί εκείνος και ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν ευθύνεται για το θέμα των συμβασιούχων. Πρόσθεσε ότι ο δήμος δεν μπορεί να ανανεώσει συμβάσεις που έχουν λήξει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του site «Το Βήμα», ο κ. Καμίνης θα ζητήσει να σταματήσει η κατάληψη και εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει το θέμα της απόσυρσης της προκήρυξης θέσεων για νέους συμβασιούχους στο Δήμο Αθηναίων από την ημερήσια διάταξη στο δημοτικό συμβούλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για τον καύσωνα – Τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση θερμοπληξίας
- ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στον υπολογισμό του φόρου από το 2027
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ
- Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων
- Θεσσαλονίκη: Τέταρτη προφυλάκιση για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
- ΗΠΑ: Οι τιμές της βενζίνης στην αντλία ξεπέρασαν ξανά τα τέσσερα δολάρια λόγω των νέων εχθροπραξιών με Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442