Μερικό απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων
Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν και φτάνουν μέχρι και τα 9 μποφόρ. Επίσης, δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια στην περιοχή Πρίνου-Καβάλας. Στις υπόλοιπες περιοχές τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά.
Μαργαρίτη Κυριακή
Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν και φτάνουν μέχρι και τα 9 μποφόρ.
Επίσης, δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια στην περιοχή Πρίνου-Καβάλας. Στις υπόλοιπες περιοχές τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά.
Εν τω μεταξύ, λόγω των θυελλωδών ανέμων, δύο φορτηγά πλοία που είχαν αγκυροβολήσει στον όρμο Καρύστου συγκρούστηκαν μεταξύ τους, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.
Πρόκειται για ένα ελληνικό πλοίο με επτά Έλληνες πλήρωμα και ένα με σημαία Λιβύης, στο οποίο επέβαιναν 13 αλλοδαποί ναυτικοί. Λόγω της σύγκρουσης στο φορτηγό πλοίο, με σημαία Λιβύης, προκλήθηκε μικρό ρήγμα πάνω από την ίσαλο γραμμή, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος, ενώ δεν αναφέρθηκε ούτε θαλάσσια ρύπανση. Και τα δύο πλοία δεν είχαν φορτίο. Το ελληνικό πλοίο είχε ξεκινήσει από τον Βόλο με προορισμό την Ιταλία, ενώ το πλοίο με σημαία Λιβύης είχε ξεκινήσει από την Τρίπολη με προορισμό το Ντουμπάι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρίσιμο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: Ο Παναθηναϊκός παίζει «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα
- Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Η Doja Cat σταμάτησε να ρίχνει τα ταρώ και ξεκίνησε ψυχοθεραπεία
- Κάτι σάπιο υπάρχει στα προγράμματα κατάρτισης: Τι δείχνουν οι νέες αποκαλύψεις από ελέγχους της OLAF
- Αλλαγή ώρας 2026: Πότε χάνουμε μία ώρα ύπνου και τι σημαίνει για την υγεία μας
- Πετρέλαιο: Σενάριο τρόμου για 180 δολάρια το βαρέλι

