Για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ενημερώνεται το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό θα ενημερωθεί, την Τρίτη, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ από τον ειδικό αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αλεξάντερ Ντάουνερ. Πηγές στη Λευκωσία αναφέρουν ότι ο κ. Ντάουνερ θα κινηθεί στο πνεύμα της πρόσφατης έκθεσης του ΟΗΕ για την Κύπρο.
Για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό θα ενημερωθεί, την Τρίτη, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ από τον ειδικό αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αλεξάντερ Ντάουνερ.
Πηγές στη Λευκωσία αναφέρουν ότι ο κ. Ντάουνερ θα κινηθεί στο πνεύμα της πρόσφατης έκθεσης του ΟΗΕ για την Κύπρο. Θα είναι προσεκτικός στην ενημέρωσή του, αλλά δεν θα αποφύγει να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διαδικασία.
Στον ΟΗΕ πάντως επικρατεί προβληματισμός για τα επόμενα βήματα, κυρίως για το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα τριμερής συνάντηση των δύο ηγετών με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ.
Στενοί συνεργάτες του γενικού γραμματέα, έλεγαν ότι για να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να συγκληθεί νέα τριμερής συνάντηση θα πρέπει να υπάρξει κάποια ουσιαστική πρόοδος στις συνομιλίες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.