Πατατοσαλάτα
Πατατοσαλάτα (μερίδα μία)
Υλικά
ωμές πατάτες
-½ φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
-½ μικρή κόκκινη ή πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
-1 μικρό ραπανάκι κομμένο σε φετούλες
-1 κουταλιά γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ντρέσινγκ
-1 κουταλιά γλυκού μαγιονέζα
-1 κουταλιά σούπας άπαχο γιαούρτι
-½ κουταλιά ξίδι
-Λίγο αλάτι
-Λίγη σκόνη μουστάρδας
-½ κουταλάκι άνηθο
-Λίγο φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε μικρούς κύβους. Σε
ένα μπολ ανακατεύετε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, την πιπεριά, τα ραπανάκια και
το μαϊντανό. Αναμιγνύετε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ, τα ‘χτυπάτε’ ελαφρά με
ένα πιρούνι και το ρίχνετε στην σαλάτα ανακατεύοντας ελαφρά. Ραντίζετε την σαλάτα
με το μαϊντανό. Καλό είναι να μείνει στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν
σερβιριστεί.
| Σύσταση μιας μερίδας | |
| Θερμίδες | 190 |
| Πρωτεΐνες | 5,4gr |
| Λίπος | 4,3gr |
| Υδατάνθρακες | 32,3gr |
| Χοληστερίνη | 3mg |
health.in.gr
- Χολαργός: 14χρονος πήγε σε ραντεβού-παγίδα με 20χρονη και τον μαχαίρωσαν – «Έχουμε τσακωθεί, μου την είχαν στημένη»
- Τα δεδομένα για Νικς και Αντετοκούνμπο – Το σενάριο για Λέικερς
- Τελετή παράδοσης-παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού δωρεά του Kaizen Foundation – Γ. Κεφαλογιάννης
- Θέατρο Αθηνών: Δύο αιώνες ζωής και 70 χρόνια θεατρικής δράσης αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Taste Atlas Awards: Γεύση κορυφής για την Ελλάδα στις 100 καλύτερες κουζίνες του κόσμου – Η φέτα, το ελαιόλαδο και τα δυνατά όπλα
- Νετανιάχου: Θα συναντηθεί με τον Τραμπ για τη Γάζα στις 29 Δεκεμβρίου
