Κοτόσουπα με σπανάκι
Κοτόσουπα με σπανάκι (μερίδες δύο)
Υλικά
-Δυόμισι φλιτζάνια νερό
-1 κύβος ζωμού κότας
-2 κουταλάκια χυμός λεμονιού
-1/4 κουταλάκι ξερό θυμάρι τριμμένο
– 4 φύλλα σπανάκι ξεπλυμένα και χοντροκομμένα
-Το κοτσάνι από ένα φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βάζετε σε μια μικρή κατσαρόλα το νερό, το χυμό λεμονιού και το θυμάρι. Οταν
το νερό ζεσταθεί, διαλύετε μέσα τον κύβο του ζωμού κότας και τα αφήνετε να βράσουν
για δέκα λεπτά. Βάλτε σε καθένα από τα δύο πιάτα σούπας τα φύλλα σπανάκι ωμά
και σερβίρετε από πάνω τη ζεστή σούπα. Γαρνίρετε με το κρεμμυδάκι και σερβίρετε
αμέσως.
| Σύσταση μιας μερίδας | |
| Θερμίδες | 30 |
| Πρωτεΐνες | 0,6gr |
| Λίπος | 2gr |
| Υδατάνθρακες | 2,5gr |
| Χοληστερίνη | 0mg |
health.in.gr
- Η Νάντια Βαλαβάνη γράφει ένα βιβλίο για τα «παιδιά του Φλεβάρη»
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;


