Κοτόπουλο της Λίτας
Κοτόπουλο της Λίτας (μερίδα μία)
Υλικά
ωμό κοτόπουλο (με κόκαλο και πέτσα)
-4 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
-50γρ. ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
-1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο
-1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
-Πιπέρι και αλάτι
Εκτέλεση
«Μαρινάρετε» το κοτόπουλο σε σκεύος πιρέξ με τη σόγια, το λεμόνι, το κρεμμύδι
και το σκόρδο, μία έως τρεις ώρες. Κατόπιν προσθέτετε το αλατοπίπερο και το
ψήνετε μαζί με τη μαρινάδα στο γκριλ 30 έως 40 λεπτά (ή το βάζετε σε φούρνο
μικροκυμάτων).Τρώγεται αφού αφαιρεθεί το ορατό λίπος.
| Σύσταση μιας μερίδας | |
| Θερμίδες | 270 |
| Πρωτεΐνες | 42,5gr |
| Λίπος | 8,1gr |
| Υδατάνθρακες | 6,6gr |
| Χοληστερίνη | 100mg |
health.in.gr
- Μια νύχτα μόνο: Το φιλί που αλλάζει τα πάντα
- Ξάνθη: Τροχαίο σοκ με δύο νεκρούς – Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του IX που το προκάλεσε
- Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας
- Ρεάλ Μαδρίτης: Μαδριλένικη νύχτα κρίσης
- Θα έρθει η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα;
- Πυρά Δούκα κατά κυβέρνησης για το νέο σύστημα ανάδειξης δημάρχων


