Oι Σέλτικς κέρδισαν 107-102 στην έδρα των Τζαζ με την βασική πεντάδα τους να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.
Κορυφαίοι για τους Κέλτες οι Ρέι Αλεν και Πολ Πιρς με 25 και 21 πόντους αντίστοιχα, με την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς να δείχνει ανεπηρέαστη από την φυγή των Πέρκινς και Ρόμπινσον, με τους νεοϋσελθόντες Κρστιτς και Γκριν να τα πηγαίνουν μια χαρά μέχρι στιγμής.
Για τους Μορμόνους, που μετά την φυγή του Ντερόν Γουίλιαμς δεν τα πηγαίνουν καλά, ο Αλ Τζέφερσον πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση με 28 πόντους και 19 ριμπάουντ.
Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Νιου Τζέρσεϊ, με τους Σανς να επικρατούν στην παράταση 104-103 των Νετς, με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Τσάνινγκ Φράι. Ο Αμερικανός φόργουορντ, μετά το νικητήριο τρίποντο κόντρα στους Πέισερς την Κυριακή (110-108), με ένα ακόμα τρίποντο 6,6’’ πριν το τέλος της παράτασης έδωσε τη νίκη στους Ηλιους.
Στην επόμενη επίθεση ο Ντερόν Γουίλιαμς αστόχησε, ο Κρις Χάμφρις με φόλοου πέτυχε καλάθι. Αλλά το καλάθι κρίθηκε εκπρόθεσμο από τους διαιτητές.
Ένα εύκολο βράδυ πέρασαν στην Γουάσινγκτον οι Μπουλς που κέρδισαν τους Γουίζαρντς 105-77, που μετά και την επιστροφή του Γιοακίμ Νοά έχουν πάρει φόρα. Ντέρικ Ρόοζ και Λούολ Ντενγκ είχαν από 21 πόντους για τους Ταύρους, με τον Γιοακίμ Νοά να προσθέτει 19 πόντους και 11 ριμπάουντ. Η ομάδα του Τομ Θίμποντο μετράει εφτά νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια και αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς για τα Playoffs.
Οι Νάγκετς δείχνουν ότι υπάρχει ζωή στο Ντένβερ και μετά τη φυγή του Καρμέλο Αντονι και κέρδισαν 100-90 τους Χοκς. Τζέι Αρ Σμιθ και Ρέιμοντ Φέλτον ήρθαν από τον πάγκο και με 19 και 16 πόντους έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους. Για τα Γεράκια ο Αλ Χόρφορντ πέτυχε 21 πόντους και μάζεψε 16 ριμπάουντ.
Οι Κλίπερς δείχνουν φανερά επηρεασμένοι από την απουσία του πρώτου σκόρερ τους, Ερικ Γκόρντον, και γνώρισαν την πέμπτη συνεχόμενη ήττα τους 105-99 από τους Κινγκς. Ο Μάρκους Θόρντον με 29 πόντους ήταν ο κορυφαίος για του Βασιλιάδες. Ο Μπλέικ Γκρίφιν με 27 πόντους και 12 ριμπάουντ πραγματοποίησε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση, αλλά χωρίς αντίκρισμα.
Με τον Μάικλ Κάρικ στην άκρη του πάγκου της φαίνεται πως θα συνεχίσει και του χρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα τελευταία αγγλικά ρεπορτάζ.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.