Eπτά προσφορές για μακροχρόνια εκμίσθωση της Μαρίνας Βουλιαγμένης
Στην τελική ευθεία μπαίνει η αξιοποίηση του τουριστικού λιμένα Βουλιαγμένης, καθώς υποβλήθηκαν επτά φάκελοι μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος για τη μακροχρόνια εκμίσθωση της Μαρίνας Βουλιαγμένης στην πρώτη φάση του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού. Οι δεσμευτικές προσφορές θα υποβληθούν στη δεύτερη φάση.
Ψυχογιός Βασίλης
Στην τελική ευθεία μπαίνει η αξιοποίηση του τουριστικού λιμένα Βουλιαγμένης, καθώς την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΕ η υποβολή και το άνοιγμα των φακέλων μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος για τη μακροχρόνια εκμίσθωση της Μαρίνας Βουλιαγμένης.
Η υποβολή, στο πλαίσιο του διεθνούς δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού δύο φάσεων, έγινα από επτά από τα εννέα νομικά πρόσωπα, που είχαν αρχικά παραλάβει τα τεύχη του διαγωνισμού.
Πρόκειται για τους:
1. J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.
2. ΕΝΩΣΗ «ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.-ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.
3. LAMDA DEVELOPMENT S.A.
4. ΟΛΥΜΠΙΚ ΜΑΡΙΝ Α.Ε.
5. ΕΝΩΣΗ «FOLLI FOLLIE GROUP-SETUR SERVIS TURISTIK A.S.»
6.ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε.
7.ΕΝΩΣΗ «ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.-ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΩΤΙΝΓΚ Α.Ε.»
Η Επιτροπή του διαγωνισμού, κατά τις προσεχείς ημέρες, θα ολοκληρώσει το έργο της προεπιλογής σύμφωνα με τα καθορισμένα κριτήρια τεχνικής και οικονομικής χρηματοοικονομικής επάρκειας.
Η τελική έγκριση του πίνακα των προεπιλεγέντων θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑ, ενώ οι δεσμευτικές τεχνικές και οικονομικές προσφορές θα υποβληθούν κατά τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
- Σοκ στο Κόπα Άφρικα: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο τερματοφύλακας του Σουδάν, Μονγκέντ Ελνέελ! (vid)
- Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό μετά τον πόλεμο
- Δεκέμβρης 1914: Όταν τα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου «σίγασαν» μέσα στις γιορτές
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας

