Ανάκληση για 1.589 αυτοκίνητα Fiat στην ελληνική αγορά
Στην ανάκληση αυτοκινήτων Fiat Grande Punto, Grande Punto Van, Punto Evo και Punto Evo Van όλων των εκδόσεων προχωρά η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. εισαγωγέας των αυτοκινήτων του ιταλικού ομίλου στην Ελλάδα όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Η ανάκληση πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει έλεγχος στη διάταξη της καλωδίωσης της μονάδας ελέγχου του ABS […]
Στην ανάκληση αυτοκινήτων Fiat Grande Punto, Grande Punto Van, Punto Evo και Punto Evo Van όλων των εκδόσεων προχωρά η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. εισαγωγέας των αυτοκινήτων του ιταλικού ομίλου στην Ελλάδα όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Η ανάκληση πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει έλεγχος στη διάταξη της καλωδίωσης της μονάδας ελέγχου του ABS ώστε να αποφευχθεί πιθανή καταστροφή με την πάροδο του χρόνου και το ενδεχόμενο δημιουργίας βραχυκυκλώματος που σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε φωτιά.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Fiat για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος της καλωδίωσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπροούν να επικοινωνήσουν με τη γραμμή επικοινωνίας της εταιρείας 800.11.500.800.
auto.in.gr
- Κίνδυνος για ντόμινο καταστροφής μετά τον «αποκεφαλισμό» του Ιράν – Όσα δεν υπολόγισε ο Τραμπ
- Ιράν: Χτύπημα σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Τεχεράνη, 4 νεκροί – Σοκαριστικά βίντεο
- Θλίψη στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έφυγε» από τη ζωή ο Βιθέντε Πανιάγκουα
- Πόσο κοστίζει να είσαι γυναίκα; αόρατη εργασία, χαμηλότεροι μισθοί, pink tax το «τίμημα» του φύλου
- Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε ξανά φωτογραφίες από τα κουτάβια της μετά το κράξιμο από την PETA
- Ο Μπιτάδος μεγάλος νικητής του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας με ρεκόρ αγώνα – Έγραψε ιστορία η Μαρινάκου
- Ιωάννινα: Βίντεο από τη στιγμή που χτυπά ο σεισμός των 5,3 Ρίχτερ στη Λεπτοκαρυά
- Πρέβεζα: Νεκρός 40χρονος στο λιμάνι της Πρέβεζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/KOYREMA-XREOYS-127x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)




























![Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/KOYREMA-XREOYS-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442