Κανονικά στις 19.00 η σέντρα του ΤΣΣΚΑ-ΠΑΟΚ την Τρίτη
Στις 19.00, όπως αρχικά είχε οριστεί, θα γίνει η σέντρα του επαναληπτικού αγώνα του Europa League ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και στον ΠΑΟΚ στη Μόσχα, στη ρεβάνς της ήττας της ελληνικής ομάδας με 1-0 στην Τούμπα. Οι δύο ομάδες ήταν θετικές στο ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι νωρίς το απόγευμα, αλλά η UEFA επέμεινε να ξεκινήσει το παιχνίδι στην προγραμματισμένη ώρα, με όποιες καιρικές συνθήκες και αν επικρατούν.
Στις 19.00, όπως αρχικά είχε οριστεί, θα γίνει η σέντρα του επαναληπτικού αγώνα του Europa League ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και στον ΠΑΟΚ στη Μόσχα, στη ρεβάνς της ήττας της ελληνικής ομάδας με 1-0 στην Τούμπα.
Οι δύο ομάδες ήταν θετικές στο ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι νωρίς το απόγευμα, αλλά η UEFA επέμεινε να ξεκινήσει το παιχνίδι στην προγραμματισμένη ώρα, με όποιες καιρικές συνθήκες κι αν επικρατούν.
Η μοναδική πρόταση, που έκανε η UEFA, ήταν να διεξαχθεί το παιχνίδι την Τετάρτη, κάτι που δεν δέχτηκε ο «δικέφαλος» του Βορρά, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα να μείνουν επιπλέον μία μέρα στη Μόσχα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.