Νίκη στην παράταση με πολύ άγχος για τον Άρη επί του Ηλυσιακού
Μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, ο Άρης μετέτρεψε σε θρίλερ το ματς με τον Ηλυσιακό στο Αλεξάνδρειο όπου τελικά χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα του Σαρόν Ντρούκερ νίκησε με 84-79 (65-65 κ.α.) και την επόμενη αγωνιστική θα κληθεί να δώσει ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με το Περιστέρι εκτός έδρας.
Απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο πήρε μία μεγάλη νίκη και έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα στη συνέχεια. Βασικό ζητούμενο για τον Άρη όμως ήταν να διευρύνει το σερί των καλών του εμφανίσεων και να παρουσιάσει μία ανάλογη εικόνα στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Ενάντια στον Ηλυσιακό δεν έθελξε όμως με την απόδοση του, το ματς πήγε στην παράταση όμως πήρε (με τη ψυχή στο στόμα) τους δύο υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης και κράτησε ζωντανή την ελπίδα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Η ομάδα του Σαρόν Ντρούκερ νίκησε με 84-79 και την επόμενη αγωνιστική θα κληθεί να δώσει ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με το Περιστέρι εκτός έδρας.
Καλύτερος ο Άρης, μαχητικός ο Ηλυσιακός
Ο Άρης μπήκε με φόρα στο ματς από τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού και κατάφερε να προηγηθεί με τρίποντο του Λίνου Χρυσικόπουλου (18-8, 7′), δείχνοντας ικανός να καθαρίσει το ματς με το καλημέρα. Τα φαινόμενα όμως απατούν…
Ο Ηλυσιακός πέτυχε στα τελευταία τρία λεπτά της πρώτης περιόδου όσους πόντους είχε πετύχει στα προηγούμενα και κατάφερε να ροκανίσει έως έναν βαθμό τη διαφορά, μειώνοντας σε 16-22.
Οι 3 σωματοφύλακες
Με κορυφαίους τους Μπράουν, Ταπούτο και Τόμας οι γηπεδούχοι ανέβαζαν στροφές και κατόρθωσαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να ξεφύγουν στο σκορ, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το 37-24 (20′).
Τίποτα δεν προμήνυε την ανατροπή του υπάρχοντος σκηνικού, αλλά ο Ηλυσιακός άρχισε να γυρνάει το ματς και όντας καλύτερος τόσο στην τρίτη όσο και στην τέταρτη περίοδο.
Στην τελευταία δε έδωσε ρεσιτάλ σε άμυνα και επίθεση, κατορθώνοντας να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Παράταση όμως πήραν και τα καρδιοχτύπια για τους γηπεδούχους, καθώς ο Ηλυσιακός προηγήθηκε με 69-67.
Δεν μπόρεσε παρόλα αυτά να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους και έτσί όπως και στο ματς του Α΄Γύρου γνώρισε την ήττα…
Τα δεκάλεπτα: 22-16, 37-24, 50-42, 65-65 (κ.α.), 84-79.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.