Σύμβουλος του πρωθυπουργού για τις νέες τεχνολογίες αναλαμβάνει ο Π.Τζωρτζάκης
Σύμβουλος του πρωθυπουργού για τις νέες τεχνολογίες αναμένεται να αναλάβει ο κ. Π.Τζωρτζάκης, αποδεχόμενος σχετική πρόταση του κ. Παπανδρέου. Ο κ. Τζωρτζάκης ανακοίνωσε την Παρασκευή την αποχώρηση του από το «τιμόνι» της Forthnet και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Σύμβουλος του πρωθυπουργού για τις νέες τεχνολογίες αναμένεται να αναλάβει ο κ. Π.Τζωρτζάκης, αποδεχόμενος σχετική πρόταση του κ. Παπανδρέου.
Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, ο κ. Τζωρτζάκης δεν αποκλείεται αργότερα, εφόσον η κυβέρνηση προχωρήσει στη σύσταση υπουργείου Τεχνολογίας, να αναλάβει επικεφαλής ενός υπουργείου που θα είχε ως στόχο να προωθήσει τα έργα πληροφορικής.
Η Forthnet ανακοίνωσε την Παρασκευή την αποχώρηση του κ. Τζωρτζάκη, κατόπιν παραίτησής του, από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου της εταιρίας, καθώς και από τις αντίστοιχες θέσεις του στα Διοικητικά Συμβούλια των λοιπών εταιρειών του ομίλου.
Ο κ. Τζωρτζάκης αποχώρησε και από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλους του ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
«Νιώθω υπερήφανος, που είχα την ευκαιρία, να συμμετάσχω σε αυτή τη σημαντική συλλογική προσπάθεια, από το 2003 ως Β΄Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ) και κατόπιν από το 2007, ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου», δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
