Με εκατοντάδες θύματα υποκλοπών από εφημερίδα επικοινωνεί η Σκότλαντ Γιάρντ
Η Σκότλαντ Γιάρντ θα επικοινωνήσει με εκατοντάδες πιθανά θύματα υπόθεσης υποκλοπής που πλήττει την εφημερίδα News of the World του ομίλου Μέρντοχ. Η αστυνομία θέλει να εξετάσει εάν οι δημοσιογράφοι κατασκόπευαν πολιτικούς, διασημότητες, αθλητές.
Η Σκότλαντ Γιάρντ θα επικοινωνήσει με εκατοντάδες πιθανά θύματα υπόθεσης υποκλοπής που πλήττει την εφημερίδα News of the World του ομίλου Μέρντοχ.
Η αστυνομία της Βρετανίας δήλωσε ότι σκοπεύει να επικοινωνήσει με κάθε πρόσωπο, του οποίου πληροφορίες βρέθηκαν σε έγγραφα που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας στην εφημερίδα News of the World.
Η αστυνομία θέλει να εξετάσει εάν οι δημοσιογράφοι κατασκόπευαν πολιτικούς, διασημότητες, αθλητές.
Πριν από λίγες ημέρες, ο τέως πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν ζήτησε από την Σκότλαντ Γιαρντ να ξεκαθαρίσει εάν υπήρξε και ο ίδιος ένα από τα «θύματα».
Το σκάνδαλο των υποκλοπών οδήγησε την περασμένη εβδομάδα στην παραίτηση του Άντι Κόλσον, διευθυντή επικοινωνίας του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, καθώς την εποχή των υποκλοπών εργαζόταν στην εφημερίδα ως αρχισυντάκτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως αναγκαίες»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)
- Κρίσιμη μαρτυρία για τη Λόρα από το Βερολίνο – Δόθηκε παράταση στο Amber Alert
- Επίθεση Δούκα και Γερουλάνου σε Ανδρουλάκη με πρόφαση τη «βελόνα» του ΠΑΣΟΚ, που φροντίζουν με τη στάση τους να μην κουνηθεί
- Καιρός: Ακραίας επικινδυνότητας η κακοκαιρία την Τετάρτη – Οι 7 κόκκινες περιοχές – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Ισπανία: Στους 42 οι νεκροί του σιδηροδρομικού δυστυχήματος – Συνεχίζουν να ανασύρουν νεκρούς