Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο δίμηνος… Γολγοθάς του Ολυμπιακού για τον τίτλο

Ο δίμηνος… Γολγοθάς του Ολυμπιακού για τον τίτλο

Στην πιο κρίσιμη φάση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπαίνει πλέον ο Ολυμπιακός. Ο πρωτοπόρος της Σούπερ Λίγκα αρχίζει αυτό το Σάββατο μια σειρά από δύσκολους και καθοριστικούς αγώνες, από τους οποίους αν βγει αλώβητος ή με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, τότε θα έχει «αγγίξει» το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Στην πιο κρίσιμη φάση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπαίνει πλέον ο Ολυμπιακός. Ο πρωτοπόρος της Σούπερ Λίγκα αρχίζει αυτό το Σάββατο μια σειρά από δύσκολους και καθοριστικούς αγώνες, από τους οποίους αν βγει αλώβητος ή με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, τότε θα έχει «αγγίξει» το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αμέσως μετά υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής, στη συνέχεια πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη για να παίξει με τον Πανιώνιο, που παλεύει για τη σωτηρία του και «καίγεται» για βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, υποδέχεται τον αξιόμαχο Εργοτέλη, στο μοναδικό -φαινομενικά- πιο εύκολο ματς του ερχόμενου διμήνου, αμέσως μετά ανεβαίνει στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την 27η αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Στου Ρέντη οι τραυματίες

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» αρχίζει την Τρίτη, αφού τη Δευτέρα οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν ρεπό. Ωστόσο, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πήγαν οι ποδοσφαιριστές που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης και πιο συγκεκριμένα ο Ουρτάδο και ο Ποτουρίδης, αλλά και ο Γ. Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε ατομική προπόνηση, ο Ντουντού που έκανε ενδυνάμωση και ο Ιμπαγάσα που ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκλείστηκε από την Εθνική ομάδα λόγω τραυματισμού και δεν πήγε στη Λάρισα, έκανε θεραπεία. Την Τρίτη, ο διεθνής αμυντικός θα παραδώσει επιταγή ενίσχυσης του κοινωφελούς έργου που προσφέρει το ίδρυμα «Ελπίδα». Η εκδήλωση παράδοσης της επιταγής θα γίνει στις 12:30.

Επιστροφές με Αρη

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές τουλάχιστον θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης ο Βαλβέρδε. Τόσο ο Κέβιν Μιραλάς, που εξέτισε την ποινή του, όσο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που αναμένεται να ενταχθεί στο ομαδικό πρόγραμμα την Τρίτη, επιστρέφουν και εκτός απροόπτου θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Ο Βάσκος τεχνικός ενδεχομένως να έχει και τον Ουρτάδο ετοιμοπόλεμο. Ο Ισπανός βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του και κάνει αγώνα δρόμο για να προλάβει το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο