Σίφουνας ο Ολυμπιακός, νίκες για Βουλιαγμένη, ΝΕ Πατρών στην Α1 πόλο γυναικών
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού σαρώνει! Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών, οι «ερυθρόλευκες» διέλυσαν 22-0 τον ΝΟ Ρεθύμνου. Επιστροφή στις νίκες για τη ΝΕ Πατρών, η οποία επιβλήθηκε 10-8 του Νηρέα Χαλανδρίου. Η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού, επικρατώντας με 7-2 στο κολυμβητήριο του Λαιμού και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούν με τον Ολυμπιακό.
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού σαρώνει! Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών, οι «ερυθρόλευκες» διέλυσαν 22-0 τον ΝΟ Ρεθύμνου.
Η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού.
Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου επικράτησαν 7-2 στο κολυμβητήριο του Λαιμού και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούν με τον Ολυμπιακό.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30