Η επιστροφή του Παράσχου στον Ηρακλή, 14 χρόνια μετά
Με την παρουσία του Γιώργου Παράσχου έγινε η απογευματινή προπόνηση του Ηρακλή την Τρίτη στην Μίκρα, ενώ η αντίστοιχη πρωινή είχε γίνει υπό την επίβλεψη του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου. Ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων» παρουσιάστηκε, πριν το απογευματινό πρόγραμμα, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον Πρόεδρο, κ. Γιάννη Τάκη και τον Διοικητικό Σύμβουλο, κ. Αλέξη Κεσόπουλο.
Με την παρουσία του Γιώργου Παράσχου έγινε η απογευματινή προπόνηση του Ηρακλή την Τρίτη στην Μίκρα, ενώ η αντίστοιχη πρωινή είχε γίνει υπό την επίβλεψη του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.
Ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων» παρουσιάστηκε, πριν το απογευματινό πρόγραμμα, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον Πρόεδρο, κ. Γιάννη Τάκη και τον Διοικητικό Σύμβουλο, κ. Αλέξη Κεσόπουλο.
Ο νέος τεχνικός του Ηρακλή επιλέγεται για δεύτερη φορά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, 14 χρόνια μετά από την πρώτη. Ο 59χρονος τεχνικός έχει το χαρακτηριστικό στην πρόσφατη καριέρα του, πως μετά την πολύχρονη παρουσία του στην ομάδα του Ατρομήτου, δεν ολοκλήρωσε καμιά άλλη σεζόν, συνεργαζόμενος κατά σειράν με τους ΠΑΟΚ, Ξάνθη, ΠΑΣ, ΟΦΗ, Πανιώνιο.
Στα αγωνιστικά, ο Ιάκομπ συνέχισε με εντατικό ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Παπαστεριανός, ο οποίος αναμένεται εντός της εβδομάδας να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ με ατομικό συνέχισε και ο Ηλιάδης.
Εντατικά προπονήθηκε και o Ζέρκα και πιθανότατα την Τετάρτη θα περάσει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ατομική προπόνηση πραγματοποίησε και ο Σζοτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442