Επίθεση Θεοδωρίδη και… αντεπίθεση Γεωργιάδη
Στις αιχμές που άφησε ο Πέτρος Θεοδωρίδης προς τον Γιώργο Γεωργιάδη απάντησε ο ίδιος ο παίκτης αλλά και μέσω του εκπροσώπου του. «Απλά ευχαριστώ. Έτσι δεν με βοηθάει καθόλου» είπε, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση της ΑΕΚ...
Στις αιχμές που άφησε ο Πέτρος Θεοδωρίδης προς τον Γιώργο Γεωργιάδη απάντησε ο ίδιος ο παίκτης αλλά και μέσω του εκπροσώπου του.
Ο Πέτρος Θεοδωρίδης κατηγόρησε τον νεαρό άσσο ότι «επιλέγει παιχνίδια», και πως σε κάποια από αυτά εσκεμμένα εμφανίζεται αδιάφορος.
«Η απάντηση μου σε όλα αυτά είναι απλά ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια είπε αρχικά ο 22χρονος στο www.sport24.gr και συνέχισε:
«Πραγματικά με λυπεί το γεγονός πως ο δικός μου πρόεδρος μίλησε με αυτά τα λόγια για εμένα, σε μία περίοδο που η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Έτσι δεν με βοηθάει καθόλου».
Σύμφωνα με τον Γεωργιάδη η πρόταση της ΑΕΚ είναι ύψους 550.000 ευρώ συν 2-3 παίκτες, όπως και ένα φιλικό ματς το καλοκαίρι τα έσοδα του οποίου θα πάνε στην ΑΕΚ. «Πιστεύω πως είναι μία εξαιρετική πρόταση για την περίοδο που βρισκόμαστε» λέει χαρακτηριστικά.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, Παύλου Τοπίδη. «Το ήθος και ο επαγγελματισμός του παίκτη δεν τίθενται σε αμφισβήτηση, ποτέ και από κανέναν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Επίθεση Λευκού Οίκου και Πενταγώνου στο CNN για «ψευδείς πληροφορίες»
- Θέλει να πλήξει «πολύ σκληρά» το Ιράν «την επόμενη εβδομάδα», ανακοινώνει ο Τραμπ
- Τζέφρι Επσταϊν: Για πρώτη φορά ο πρώην πρίγκιπας Αντριου και ο Μάντελσον εμφανίζονται μαζί του σε φωτογραφία
- ΚΚΕ: Με πρόσχημα την κακοποίηση των παιδιών, προωθείται η παρακολούθηση των πάντων από την ΕΕ
- Ιράν: Τον «πρίγκιπα διάδοχο» Παχλαβί ευγνωμονεί ο Ζελένσκι – Συνάντηση στο Παρίσι
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει πετρελαϊκές υποδομές στην περιοχή μετά τις απειλές Τραμπ για τη νήσο Χαργκ
