Ρωγμώδες κάταγμα κνήμης υπέστη η Γιώτα που χάνει τη χρονιά
Μία δυσάρεστη είδηση περίμενε το ιατρικό επιτελείο του Ηρακλή Κηφισιάς, καθώς η αρχηγός της ομάδας, Κατερίνα Γιώτα, θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν, λόγω τραυματισμού. Η 20χρονη κεντρική τραυματίστηκε σε ανύποπτο χρόνο την προηγούμενη εβδομάδα και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ρωγμώδες κάταγμα στην κνήμη.
Μία δυσάρεστη είδηση περίμενε το ιατρικό επιτελείο του Ηρακλή Κηφισιάς, καθώς η αρχηγός της ομάδας, Κατερίνα Γιώτα, θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν, λόγω τραυματισμού.
Η 20χρονη κεντρική τραυματίστηκε σε ανύποπτο χρόνο την προηγούμενη εβδομάδα και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ρωγμώδες κάταγμα στην κνήμη.
Έτσι λοιπόν η νεαρή αθλήτρια είναι αναγκασμένη να βάλει νάρθηκα και να περπατάει με πατερίτσες για ενάμισι μήνα και στη συνέχεια να μπει σε ρυθμό προπονήσεων.
Γίνεται σαφές λοιπόν πως η υπόλοιπη σεζόν για την Γιώτα, χάνεται, στερώντας από την ομάδα των Βορείων προαστίων μία από τις πιο σημαντικές ίσως παίκτριες και ειδικά στον κρίσιμο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς φιλοξενείται στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (17:00), για την 1η αγωνιστική της φάσης 1-6 της Α1 βόλεϊ γυναικών.
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.