Η Ρόμα «πέταξε» τη Γιουβέντους εκτός ημιτελικών και παίζει με Ίντερ
Με δύο γκολ στο β' ημίχρονο η Ρόμα κέρδισε στο Τορίνο τη Γιουβέντους με 2-0 και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί που την περιμένει η Ίντερ, που έχει ήδη προκριθεί. Ο Μίρκο Βούτσινιτς άνοιξε το σκορ και ο Ροντρίγκο Φεράντε Ταντέι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις για τους Ρωμαίους.
Με δύο γκολ στο β’ ημίχρονο η Ρόμα κέρδισε στο Τορίνο τη Γιουβέντους με 2-0 και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί που την περιμένει η Ίντερ, που έχει ήδη προκριθεί.
Ο Μίρκο Βούτσινιτς άνοιξε το σκορ και ο Ροντρίγκο Φεράντε Ταντέι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις για τους Ρωμαίους που πήραν τη μεγάλη πρόκριση.
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο και τις δύο ομάδες να μην μπορούν να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στην επανάληψη όμως όλα άλλαξαν, με τη Ρόμα να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Την πρώτη… μαχαιριά στους γιουβεντίνους έδωσε ο Βούτσινιτς όταν στο 65′ με ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό τελείωμα με πλασέ από δύσκολη θέση άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης.
Η «Μεγάλη Κυρία» στα τελευταία 25 λεπτά προσπάθησε να αντιδράσει, μετέφερε το παιχνίδι στο μισό του γηπέδου και προς την εστία της Ρόμα, ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για να στείλει το ματς στην παράταση.
Αντίθετα, στις καθυστερήσεις του αγώνα και μετά από στημένη φάση, ο Ταντέι με έξυπνο γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά, τσεκάροντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
LIVE: Άστον Βίλα – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Λίβερπουλ για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό απο τη Βαλένθια και δήλωσε ικανοποιημένος με την πορεία του Παναθηναϊκού συνολικά την τελευταία τριετία...
Μετά τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός «ξέσπασε» στη Μύκονο Betsson (99-75) και έκανε το 1-0 στην πρεμιέρα της προημιτελικής φάσης της Stoiximan GBL.