Παίκτης του Λεβαδειακού είναι από τη Δευτέρα ο Παναγιώτης Κορδονούρης. Ο 35χρονος αμυντικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Αμαλιάδας, Ξάνθη και Εργοτέλη ενώ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έξι μηνών με τους Βοιωτούς. Ο Κορδονούρης αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή για το Λεβαδειακό μετά τους Ντιμπαλά, Σοϊλέδη και Ζουρούδη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, ο Ζαν Μοντέρο προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, παρά τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια που φέρεται να του προσφέρει η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη.
Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την Κάρτα Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2026-27, καθώς επίσης και για την συλλεκτική κάρτα φιλάθλου των 102 ετών.
Η «Repubblica» αποκαλύπτει αίτημα του Γιοβάνοβιτς για νέα αντίπαλο – Έντονη δυσαρέσκεια στην ελληνική πλευρά για το ενδεχόμενο η Ιταλία να παραταχθεί με την U21 του Μπαλντίνι