Δεκάδες νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με βυτίο στο Πακιστάν
Τουλάχιστον 32 άνθρωποι, μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή όταν λεωφορείο συγκρούσθηκε με βυτιοφόρο με βυτίο στην επαρχία Σιντχ, στο νότιο Πακιστάν, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Τουλάχιστον 32 άνθρωποι, μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή όταν λεωφορείο συγκρούσθηκε με βυτιοφόρο με βυτίο στην επαρχία Σιντχ, στο νότιο Πακιστάν, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην περιοχή Τζαμσόρο ξέσπασε πυρκαγιά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του λεωφορείου αποκοιμήθηκε ενώ οδηγούσε και έχασε τον έλεγχο. Δύο φορές οι επιβάτες του είχαν ζητήσει να σταματήσει να οδηγεί για να αποφύγουν ένα ατύχημα.
«Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που οι επιβάτες δεν μπορούσαν να βγουν από το λεωφορείο. Μόνον δέκα κατόρθωσαν να βγουν», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας στην περιοχή, Μοχάμαντ Φαρούκ.
Πρόσθεσε πως στο λεωφορείο επέβαιναν πάνω από 40 άνθρωποι και πως το όχημα έπεσε στο πίσω τμήμα του βυτιοφόρου, το οποίο μετέφερε 40.000 λίτρα πετρελαίου.
Οι διασώστες κατόρθωσαν να ανασύρουν 32 σορούς, οι περισσότερες από αυτές πλήρως απανθρακωμένες, ώστε καθιστούν δύσκολη την αναγνώριση των θυμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
