Δεκάδες νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με βυτίο στο Πακιστάν
Τουλάχιστον 32 άνθρωποι, μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή όταν λεωφορείο συγκρούσθηκε με βυτιοφόρο με βυτίο στην επαρχία Σιντχ, στο νότιο Πακιστάν, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Τουλάχιστον 32 άνθρωποι, μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή όταν λεωφορείο συγκρούσθηκε με βυτιοφόρο με βυτίο στην επαρχία Σιντχ, στο νότιο Πακιστάν, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην περιοχή Τζαμσόρο ξέσπασε πυρκαγιά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του λεωφορείου αποκοιμήθηκε ενώ οδηγούσε και έχασε τον έλεγχο. Δύο φορές οι επιβάτες του είχαν ζητήσει να σταματήσει να οδηγεί για να αποφύγουν ένα ατύχημα.
«Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που οι επιβάτες δεν μπορούσαν να βγουν από το λεωφορείο. Μόνον δέκα κατόρθωσαν να βγουν», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας στην περιοχή, Μοχάμαντ Φαρούκ.
Πρόσθεσε πως στο λεωφορείο επέβαιναν πάνω από 40 άνθρωποι και πως το όχημα έπεσε στο πίσω τμήμα του βυτιοφόρου, το οποίο μετέφερε 40.000 λίτρα πετρελαίου.
Οι διασώστες κατόρθωσαν να ανασύρουν 32 σορούς, οι περισσότερες από αυτές πλήρως απανθρακωμένες, ώστε καθιστούν δύσκολη την αναγνώριση των θυμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Αγωνιστική υποδοχή στον Γεωργιάδη που πήγε με μελομακάρονα στο «Έλενα Βενιζέλου»
- Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Τα πρόστιμα και η εξαίρεση
- Επική στιγμή: Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ και ο Μάτα του γυάλισε το παπούτσι (vid)
- Φως στο Τούνελ: Έρχεται εκτάκτως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου
- Αγρότες: Μετά από ένα μήνα ο Τσιάρας πετάει ξανά το μπαλάκι στα μπλόκα
- «Φίλισα μερικά κορίτσια και μερικά αγόρια» – Η Κέιτ Γουίνσλετ για τους πρώτους ερωτικούς πειραματισμούς της
