Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Υποχώρησης συνέχεια την Πέμπτη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και τη Γουόλ Στριτ

Υποχώρησης συνέχεια την Πέμπτη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και τη Γουόλ Στριτ

Χαμηλότερα σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες των αγορών στην Ευρώπη, εξαιτίας των ανησυχιών ότι η πιθανή αύξηση των κινεζικών επιτοκίων θα επηρεάσει το ρυθμό της παγκόσμιας ανάκαμψης. Στο κόκκινο και η Γουόλ Στριτ, παρά τα ενθαρρυντικά στοιχεία για την αμερικανική οικονομία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Χαμηλότερα σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες των αγορών στην Ευρώπη την Πέμπτη, εξαιτίας των ανησυχιών ότι η πιθανή αύξηση των κινεζικών επιτοκίων θα επηρεάσει το ρυθμό της παγκόσμιας ανάκαμψης. Στο κόκκινο και η Γουόλ Στριτ, παρά τα ενθαρρυντικά στοιχεία για την αμερικανική οικονομία.

Στην Ευρώπη, τα φθηνότερα εμπορεύματα (λόγω Κίνας) έριξαν και τις μετοχές των εταιρειών μετάλλων. Χαμηλότερα και οι μετοχές των κατασκευαστών αυτοκινήτων (BMW, Daimler, Fiat, Volkswagen) εξαιτίας των φόβων ότι οι πωλήσεις τους στην Ασία θα σημειώσουν κάμψη.

Πτώση 16,2% σημείωσε η μετοχή της Easyjet και κατά 6,5% εκείνη της Ryanair (αεροπορικές χαμηλού κόστους), καθώς η πρώτη εκτιμά ότι οι ζημίες της μπορεί να διπλασιαστούν λόγω των ακριβότερων καυσίμων και του κύματος ψύχους που είχε παραλύσει την αεροπορική κίνηση.

Παρόμοιο το κλίμα και στη Νέα Υόρκη, όπου το κλίμα δεν αντέστρεψαν τα ενθαρρυντικά στοιχεία για την αμερικανική αγορά εργασίας και τα σχετικά καλύτερα των αναμενόμενων στοιχεία μεταπωλήσeων κατοικιών.

Την υποχώρηση περιόρισε η άνοδος των χρηματοπιστωτικών μετοχών, μετά την αύξηση κερδών της Morgan Stanley.

Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε με υποχώρηση 0,83% ενώ ο CAC40 στο Παρίσι έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,3%. Πτώση 1,8% κατέγραψε ο FTSE100 στο Λονδίνο.

Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 11.822,80 μονάδες με οριακή πτώση 0,02% και ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,77%. Με πτώση 0,13% έκλεισε ο S&P500.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies