Νέα απογοήτευση για τη Λίβερπουλ, 2-1 από την Μπλάκπουλ
Ούτε στο αγγλικό πρωτάθλημα έκανε ντεμπούτο με το δεξί ο Κένι Νταλγκλίς στην επιστροφή του στον πάγκο της Λίβερπουλ, καθώς οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν 2-1 από την Μπλάκπουλ. Η ομάδα του Λιμανιού έμεινε ακόμη μια φορά μακριά από τον καλό της εαυτό και βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς. Στον αντίποδα, η Μπλάκπουλ με την νίκη της αυτή πέρασε στην 8η θέση, όπου ισοβαθμεί μαζί με τις Νιούκαστλ και Μπλάκμπερν.
Ούτε στο αγγλικό πρωτάθλημα έκανε ντεμπούτο με το δεξί ο Κένι Νταλγκλίς στην επιστροφή του στον πάγκο της Λίβερπουλ, καθώς οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν 2-1 από την Μπλάκπουλ. Η ομάδα του Λιμανιού έμεινε ακόμη μια φορά μακριά από τον καλό της εαυτό και βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς. Στον αντίποδα, η Μπλάκπουλ με την νίκη της αυτή πέρασε στην 8η θέση, όπου ισοβαθμεί μαζί με τις Νιούκαστλ και Μπλάκμπερν.
Η Λίβερπουλ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 3ο λεπτό ο Τόρες μετά από πάσα του Κέλι, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με ένα εκπληκτικό σουτ άφησε εμβρόντητο τον Κίνγκσον, γράφοντας το 1-0.
Η Λίβερπουλ συνέχισε να έχει την κατοχή, όμως στο 12ο λεπτό η Μπλάκπουλ ευτύχησε να ισοφαρίσει στην πρώτη της ευκαιρία. Μετά από λάθος του Μεϊρέλες στο κέντρο, ο Γκραντέν έγινε κάτοχος της μπάλας κι έβγαλε στον Τέιλορ Φλέτσερ, ο οποίος κέρδισε την κόντρα από τον Αγκερ, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 1-1.
Στο 15′ ο Κάμπελ λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ρέινα.
Το πρώτο ημίχρονο δεν επιφύλασσε άλλες συγκινήσεις, αφού η Μπλάκπουλ είχε την κατοχή, χωρίς όμως να μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητική για τους κόκκινους.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά. Στο 56′ ο Τέιλορ Φλέτσερ πέρασε τον Τζόνσον κι έστρωσε τη μπάλα στον Βάρνεϊ που εξαπέλυσε τον κεραυνό, όμως ο Ρέινα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και έσωσε την ομάδα του από ένα σίγουρο γκολ.
Η απάντηση για τη Λίβερπουλ ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Γιοβάνοβιτς έβγαλε τη σέντρα για τον Τόρες που έπιασε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 69′ οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ. Μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Εβατ έστρωσε με το κεφάλι την μπάλα στον Κάμπελ, ο οποίος ανενόχλητος έγραψε με κεφαλιά το 2-1.
Στο 71′ η Λίβερπουλ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν μετά από σέντρα του Τόρες, ο Μεϊρέλες έπιασε την γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κίνγκσον.
www.sport.gr
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442