Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου (17:00) τον Πανελλήνιο στην Λαμία στο πλαίσιο τη 13ης αγωνιστικής της Α1. Η προετοιμασία των «πρασίνων» ξεκίνησε χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, που αισθάνονταν αδιαθεσία και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.
Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου (17:00) τον Πανελλήνιο στην Λαμία στο πλαίσιο τη 13ης αγωνιστικής της Α1.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» ξεκίνησε χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, που αισθάνονταν αδιαθεσία και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε βίντεο και προπόνηση. Ο Έλληνας άσος παρακολούθησε το βίντεο αλλά δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στο παρκέ.
Παρών στην προπόνηση ήταν για άλλη μία φορά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που ήθελε να στηρίξει τους παίκτες μετά την ήττα στο ντέρμπι.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Χουάν Ντίαθ, προπονητής και πρώην βοηθός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανέλυσε τον προπονητή του Ολυμπιακού και ουσιαστικά εξήγησε πολλά από όσα έχουμε δει και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε, από τον προπονητή και τον άνθρωπο Μέντι.
Οι παίκτες που φιγουράρουν στην 10άδα των σημαντικότερων στατιστικών κατηγοριών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague. Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ, Κεντρικ Ναν, αλλά και Μάικ Τζέιμς φιγουράρουν στις περισσότερες.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.