‘H λογική της κλιμάκωσης εξακολουθεί να υφίσταται και έχει ενσωματωθεί σε μία νέα ενιαία τιμή για κάθε κατηγορία’, διευκρινίζει η ΔΕΗ σχολιάζοντας δημοσιεύματα για τα νέα τιμολόγια.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΔΕΗ διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Αναφορικά με τα νέα τιμολόγια, ισχύει στο ακέραιο το Δελτίο Τύπου που έχει εκδώσει η ΔΕΗ στις 28 Δεκεμβρίου 2010.

Όπως προκύπτει από τα σχετικά στοιχεία και ειδικότερα ως προς τα οικιακά τιμολόγια, η λογική της κλιμάκωσης εξακολουθεί να υφίσταται και έχει ενσωματωθεί σε μία νέα ενιαία τιμή για κάθε κατηγορία.

Τα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ συνεχίζουν να είναι κλιμακωτά, ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μεγάλη διαφορά στη μέση χρέωση μεταξύ των καταναλωτών με πολύ χαμηλή κατανάλωση (109,6 €/1.000 kWh) έναντι αυτών με καταναλώσεις άνω των 2.000 kWh (161,5 € /1.000 kWh).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ