Ιταλός παραδόθηκε στην Αστυνομία «κουρασμένος» από τη ζωή του μαφιόζου
«Είμαι μόνος και κουράστηκα να κρύβομαι, ελάτε να με συλλάβετε» είπε διά τηλεφώνου στην Αστυνομία της Τοσκάνης 56χρονος Ιταλός που είχε ήδη εκτίσει τριετή ποινή για συμμετοχή στη μαφιόζικη ‘Ντρανγκέτα. Ο Ιταλός ομολόγησε συμμετοχή σε δύο ληστείες μετά την αποφυλάκισή του, θέτοντας ως μόνο όρο (προφανώς για λόγους κύρους) να συλληφθεί από τον διοικητή της οικείας αστυνομικής μονάδας.
«Είμαι μόνος και κουράστηκα να κρύβομαι, ελάτε να με συλλάβετε» είπε διά τηλεφώνου στην Αστυνομία της Τοσκάνης 56χρονος Ιταλός που παραδόθηκε δηλώνοντας απηυδισμένος από τη ζωή ως μαφιόζος.
Ο Πάολο Ανφόνσι είχε ήδη εκτίσει τριετή ποινή για συμμετοχή στη μαφιόζικη ‘Ντρανγκέτα και είχε αποφυλακιστεί. «Προτιμώ να γυρίσω στη φυλακή» είπε στον άναυδο αστυνομικό στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής για να κανονίσει τις λεπτομέρειες της παράδοσής του.
Ως μοναδικό όρο (προφανώς για λόγους κύρους) έθεσε να συλληφθεί από τον διοικητή της οικείας αστυνομικής μονάδας, τον οποίο γνώριζε προσωπικά. Για να διευκολύνει μάλιστα τις Αρχές ομολόγησε τη συμμετοχή του σε δύο ένοπλες ληστείες μετά την αποφυλάκισή του.
Ο ίδιος, σύμφωνα με την ιταλική Repubblica, δήλωσε πως θέλει να αλλάξει ζωή και να μην πληγώνει τους γύρω του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός


