Τον Σουηδό μπακ Μάγκνουσον δοκιμάζει ο Δώνης στον Ατρόμητο
Tην ευκαιρία να τσεκάρει τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό Πίτερ Μάγκνουσον είχε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γιώργος Δώνης. Πρόκειται για 26χρονο στόπερ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας με τα χρώματα της Ελσίνσκι. Στην πατρίδα του έχει φορέσει της Χάμαρμπι, αλλά και της Τζουργκάρντεν.
Tην ευκαιρία να τσεκάρει τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό Πίτερ Μάγκνουσον είχε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γιώργος Δώνης. Πρόκειται για 26χρονο στόπερ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας με τα χρώματα της Ελσίνσκι. Στην πατρίδα του έχει φορέσει της Χάμαρμπι, αλλά και της Τζουργκάρντεν.
Ο παίκτης θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποκτηθεί από τον Ατρόμητο. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει προτεραιότητα για τη θέση του στόπερ.
Επαφές με Επαλέ οι Περιστεριώτες
Την περίπτωση του γνωστού στο ελληνικό κοινό, Ζοέλ Επαλέ γλυκοκοιτάζουν οι ιθύνοντες του Ατρομήτου ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Ο Επαλέ, που αυτή την περίοδο αγωνίζεται σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, είχε εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, αλλά για διάφορους λόγους δεν έχει προχωρήσει το θέμα. Στον Ατρόμητο θέλησαν να βολιδοσκοπήσουν την προοπτική της απόκτησης του και φαίνεται ότι βρήκαν πρόσφορο έδαφος.
Ήδη υπήρξε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και περιμένουν την αποδέσμευση του από την ομάδα της Μπακού. Η διαφορά στον οικονομικό τομέα δεν είναι μεγάλη και το πιθανότερο είναι να δώσουν τα χέρια τις επόμενες μέρες.
Ο 32άχρονος επιθετικός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι αλλά δεν αποκλείεται να έρθει στην Αθήνα ώστε να συζητήσει απευθείας με τους ανθρώπους του Περιστεριού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442